Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pink Floyd Project @ Oude Luxor Theater.

Concerttip vrijdag 14 oktober: Pink Floyd Project @ Oude Luxor Theater

‘The Wall 40 Years’: muziek, tekst, theater en beeld komen op een bijzondere wijze samen, zoals nog niet eerder is gedaan. Het album wordt integraal gespeeld, met alle samples en orkestpartijen met quadrafonisch geluid. Er werken c.a. vijfentwintig man aan de liveproductie en is er de samenwerking met een kinderkoor.

Pink Floyd Project heeft het verhaal op haar geheel eigen wijze ingestoken en bekeken vanuit een zeer actueel-maatschappelijk perspectief. En zo blijkt maar weer dat het semi-autobiografische verhaal van Pink Floyd genie Roger Waters na 40 jaar nog steeds actueel is, naast het feit dat de songs van ‘The Wall’ stuk voor stuk iconisch zijn.

Deel: