Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: James Taylor @ AFAS Live.

Concerttip woensdag 5 oktober: James Taylor @ AFAS Live

James Taylor komt naar Amsterdam. De beroemde zanger bracht zijn titelloze debuutalbum uit in 1968 en is één van de grootste singer-songwriters uit de jaren zeventig. In 1971 scoorde hij een wereldhit met het door Carole King geschreven ‘You’ve Got A Friend’. Het was het begin van een gouden periode voor de Amerikaan met miljoenen verkochte platen zoals ‘Sweet Baby James’, ‘October Road’ en maar liefst vijf Grammy Awards.

Deel: