Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jonathan Jeremiah @ Muziekgieterij.

Concerttip vrijdag 30 september: Jonathan Jeremiah @ Muziekgieterij

Jonathan Jeremiah is met name bekend geworden door de singles ‘Lost’ en ‘Happiness’ en de albums ‘Gold Dust’ (met het Metropole Orkest) en ‘A Solitary Man’. Laatstgenoemde album reikte tot de derde plek in de Nederlandse albumlijsten. In 2011 stond hij tevens op het North Sea Jazz Festival, wederom in samenwerking met het Metropole Orkest. Een speciale band met ons land heeft hij dus zeker, want hier kreeg zijn carrière voor het eerst vaste voet aan de grond.

Deel: