Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Milow @ TivoliVredenburg.

Concerttip donderdag 29 september: Milow @ TivoliVredenburg

De Vlaams-Nederlandse pop singer-songwriter met internationaal succes Milow brak door met hits als ‘You Don’t Know’ in 2007 en ‘Ayo Technology’ in 2008. Door de jaren heen groeide hij uit tot een vaste waarde in het Nederlandse en Belgische muzieklandschap met de release van maar liefst 8 studioalbums, het winnen van twaalf (!) Vlaamse Music Industry Awards en diverse uitverkochte, Europese tournees.

In 2015 besloot Milow het muzikale roer om te gooien en zijn horizon en stijl te verbreden: sinds dat moment verwerkt hij ook invloeden van elektronische house, r&b en hiphop in zijn muziek.

Deel: