Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Arcade Fire @ Ziggo Dome.

Concerttip woensdag 28 september: Arcade Fire @ Ziggo Dome

Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten in die tijd al zes keer een plaat uit. Met het album ‘The Suburbs’ wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook zijn uitgeroepen tot Beste Festival act van het Jaar. Afgelopen jaren was Arcade Fire onder andere te vinden op de main stages van Rock Werchter en Best Kept Secret.

Deel: