Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Chef’Special @ Patronaat.

Concerttip woensdag 21 september: Chef’Special @ Patronaat

Met hun pakkende mix van muzikale stijlen scoorde Chef’Special met nummers als het met goud bekroonde ‘Amigo’, de platina single ‘Nicotine’ en de triple platinum klassieker ‘In Your Arms’ (meer dan een jaar in de Nederlandse singles top 100) immense hits. Als podiumband zijn ze onovertroffen. Of de band nu in Amerikaanse stadions, Europese clubs of op festivals als Pinkpop, Sziget of Lowlands staat, het volledige publiek gaat door de ontwapenende en opzwepende optredens voor de bijl. In 2021 was frontman Joshua Nolet een van de deelnemers in het populaire tv programma ‘Wie is De Mol?’ en was Chef’Special een van de headliners tijdens het Fieldlab evenement ‘Back To Live’ in Biddinghuizen.

Deel: