Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Billy Ocean @ Doornroosje.

Concerttip maandag 19 september: Billy Ocean @ Doornroosje

Eén van de grootste Engelse R&B-sterren van de jaren ’80 komt naar Doornroosje. Met hits als ‘Love Really Hurts Without You’, ‘When The Going Gets Tough, The Tough Get Going’, ‘Caribbean Queen’, ‘Get Outta My Dreams, Get into My Car’, ‘Loverboy’ en ‘Suddenly’ verkocht de in Trinidad geboren Billy Ocean miljoenen albums over de hele wereld.

In de jaren ’90 en daarna scoorde hij geen grote hits meer, maar de inmiddels tot Rastafari bekeerde zanger bleef wel optreden en af en toe albums uitbrengen. in 2020 bracht hij zijn laatste plaat ‘One World’ uit, een zonnig en soulvol popalbum met hier en daar ook wat reggae-invloeden.

Deel: