Tiësto, die dit jaar al furore maakte tijdens zijn liveshows, dropt een van zijn populairste mainstage heaters, een reimagining van de klassieke sound van ‘Can U Dance (To My Beat)’. – nu uit op Musical Freedom.

Ter afsluiting van een overweldigend zomerseizoen waarin Tiësto met een aanstekelijke energie terugkeerde op de festivalpodia, blijft de dance music mainstay de toon zetten met zijn kenmerkende maar altijd verrassende geluid. Gezien de ongelooflijke reactie van zijn fans toen hij zijn reimagining van de legendarische sample ten gehore bracht in zijn liveset, besloot Tiësto ‘Can U Dance (To My Beat)’ officieel uit te brengen.

De track volgt op een reeks gewilde singles, waaronder zijn weergave van Latin hit ‘Baila Conmigo’ en de nog steeds klinkende Charli XCX team up “Hot In It”, wat leidde tot bijval over de hele wereld.

Tiësto is een internationaal icoon. Van zijn underground dance floor bangers tot zijn high-profile Las Vegas residency en crossover succes, Tiësto creëerde de blauwdruk die definieert wat het betekent om een succes te zijn in de hedendaagse dance muziek wereld. Zoals Tiësto betaamt, blijft hij zich uitbreiden over de genres heen en blijft hij zijn vakmanschap ontwikkelen. Met meer dan 36 miljoen verkochte albums, 10 miljard cumulatieve streams en een sociaal platform met een publiek van meer dan 30 miljoen fans over de hele wereld, blijft hij het dansmuzieklandschap revolutioneren. Tiësto’s eerste release sinds de ondertekening bij Atlantic Records, ‘The Business’ heeft airplay en charts wereldwijd gedomineerd sinds de release in september 2020, met meer dan 1,5 miljard streams tot nu toe, en werd genomineerd voor Best Dance/Electronic Recording op de GRAMMY® AwardS. ‘The Business’ is inmiddels platina in 15 landen en goud in 8 landen en heeft een plaats in de Top 10 van de officiële singles chart in 10 landen en Top 50 op Spotify in 31 landen. De derde single van Tiësto’s aankomende album, ‘The Motto’ met Ava Max heeft 850 miljoen streams tot nu toe, en ‘Hot in It’ met Charli XCX blijft stijgen met 77,5M streams.

Deel: