Better Get Hit Festival organiseert op 9, 10 en 11 september 2022 zijn 2e editie in Schouwburg Concertzaal Tilburg, Paradox en Heyhoef-Backstage. Het festival focust zich op (inter)nationale artiesten met wortels in de Afro-Amerikaanse muziek zoals soul, funk, blues, urban en jazz. Het festival biedt daarbij ook weer het succesvolle Music & Words. Voor dit programma werken schrijvers en artiesten samen.

Headliners Kovacs, Jungle by Night, Rymden en Mell & Vintage Future voeren het programma van Better Get Hit aan. Daarnaast staan, verspreid over de drie festivaldagen ook onder anderen Re:Freshed Orchestra, Steffen Morrison, Harlem Lake, Montis, Goudsmit & Directie, Aafke Romeijn, Paradox Jazz Orchestra, PAX the humanoid en The Bluesbones op het programma

Als officiƫle mediapartner van Better Get Hit mag Maxazine enkele kaarten weggeven voor het hoofdprogramma op 10 september. Om deze te winnen like je Maxazine op Facebook en laat je in de reacties onder het bericht op Facebook weten wie je mee wil nemen naar Better Get Hit.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: