Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ed Sheeran @ Koning Boudewijnstadion.

Concerttip zaterdag 23 juli: Ed Sheeran @ Koning Boudewijnstadion

Met de ‘+ – = ÷ x Tour’ keert Ed voor het eerst sinds zijn record brekende ‘Divide Tour’, die plaatsvond tussen 2017 en 2019, terug naar de stadions. Deze tour ging de boeken in als meest winstgevende en meest bezochte tournee ooit. Ed Sheeran speelt tijdens de nieuwe concerten dit jaar voor het eerst liedjes van zijn nieuwe, nog uit te komen album ‘=’ live. Tijdens deze shows staat het podium in het midden van de zaal, omringd door het publiek.

Deel: