Zaterdag 1 oktober is het weer zover; Das Oktober Metalfest! Met de volgende namen maken is het programma compleet:

De Finse power metal legendes Stratovarius zijn weer helemaal terug. Met een nieuwe plaat op zak komen ze naar Das Oktober Metalfest. De Nederlandse folk metal band Heidevolk komt het publiek trakteren op een geschiedenisles waar Discovery Channel nog een puntje aan kan zuigen!
De IJslandse power metal vlag mag ook gehesen worden want Power Paladin komt naar Das Oktober Metalfest om er één groot feest van te maken.

Het geesteskind van Skyclad’s Kevin Ridley; Theigns And Thralls. Hang er een kaartje aan; Celtic speed punk, folk metal of gewoon classic rock. Der Blonde Engel oftewel Thorsten Von Lippe Biesterfeld komt ook. Deze Schlager zanger beschikt al sinds zijn geboorte in Mönchengladbach over zijn befaamde goldene Stimme.

Als laatste is toegevoegd: Zanger Niley! Deze goudeerlijke tank van een man is van alle markten thuis. Van knuffelrock tot Thunderdome. Kortom; laat je skullpul vol tappen en zing uit volle borst mee, op 1 oktober in het Klokgebouw in Eindhoven.

Deel: