Dit bijzondere jaar staat het programma van Suikerbeat in het teken van de liefde tussen Breda Barst en het Haveneiland. Alle dj’s hebben een band met of opgetreden op dit inspirerende deel van Breda, bij Pier 15, Radio Pannekoek en Belcrum Beach. Maar liefst 13 acts gaan het Valkenberg van de nodige doses beats voorzien.

Op zaterdag zorgen Lazee Larry, Yorick, Planet Disco Soundsystem, Nozem, Quincy en Jipson, Ease en Perdu voor dansende grassprietjes en op zondag zal het lastig worden om stil te blijven staan met The Mario Bros, Dj Nice & Groovy, DJ Mo Marlboro, DJ Immaaraq & Didier Picqui, DJ Femmebot Grooves, DJ DNS x DJ EZD Verwacht tech-house, techno, disco, 90’s muziek en old-skool hiphop. Genres vervagen en er is slechts nog muziek. Dj Femmebot Grooves belooft vocal house die je lekker mee kunt zingen tot heerlijke rollende beats waar je helemaal op los kunt gaan. “Alles komt voorbij”, belooft ze.

Zoals dj’s DNS en EZD zeggen: “Kom het Shit is Bangin’ gevoel meemaken!”

Deel: