Let the countdown begin! Arena5, de open-air summer arena in Brussel is in volle opbouw voor zijn tweede editie. Van 30 juni tot en met 24 juli neemt Arena5 je mee op een onvergetelijke muzikale trip. De bontgekleurde line-up heeft voor ieder wat wils: van jazz en funk over Franse pop en rap tot wereldmuziek en zelfs een streepje electro!

Jazz-icoon Herbie Hancock (30.06) trapt Arena5 op gang, gevolgd door Franse helden Jaques & Thomas Dutronc (1.07). De benen gooi je los op de tijdloze eletrogolven van het Parijse dj-duo Polo & Pan (3.07). Arena5 trilt verder op de funky tunes van Nile Rodgers & CHIC met Dimitri From Paris (6.07) die de avond afsluit met een stevig feestje.

De crème de la crème van de Franse hip hop/rap strikten we met IAM (15.07) en MC Solaar (16.07). Vianney (20.07) fluistert dan weer de mooiste Franse liedjes in je oor. En Alan Parsons Live Project (21.07) blaast op zijn beurt alle hits samen met jou nieuw leven in. Gilberto Gil (24.07) sluit Arena5 af met één groot bont Braziliaans familiefeest!

Deel: