Na het teasen van zijn aankomende album ‘LOVE, DAMINI’ tijdens zijn uitverkochte Madison Square Garden show, is Burna Boy terug met een nieuwe single ‘Last Last’. De single bevat een sample van Toni Braxton’s ‘He Wasn’t Man Enough’ en wordt samen met een officiële visual, geregisseerd door Burna Boy zelf, uitgebracht. Op 15 mei gaf de Nigeriaanse zanger een optreden tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas en is hij te zien op de cover van de huidige uitgave van het Billboard magazine.

Burna Boy over het album, dat hij als een persoonlijke liefdesbrief voor zijn fans beschrijft: “That’s how I like to sign all my letters…It’s a bit personal [because]it’s bringing you into my head on my birthday — when you turn 31 and ain’t got no kids, everything is going good and bad at the same time. You reflect and then you get as lit as possible. Then you sleep and wake up and reflect again. I’m reflecting on everything — what I’m doing and what’s happening where I’m from. Where I’m from is a part of where I’m going.”

Deel: