De zomer dat ‘alles’ weer mag gaat groots gevierd worden tijdens het Grootste Zomerfeest van Nederland. Zaterdag 3 september vindt op het strand van Scheveningen de eerste editie plaats met een groot aantal Nederlandse topartiesten. Er zijn optredens van o.a. Guus Meeuwis, VanVelzen, Antoon, Kraantje Pappie, Meau, Flemming, Diggy Dex en Snelle.

Het strand van Scheveningen zal speciaal voor het Grootste Zomerfeest omgetoverd worden tot een waar feestparadijs. Met de voeten in het zand, in de volle zon tot aan de zwoele avond kan er uitbundig gedanst en meegezongen worden. Een groter strandfeest is er niet.

Organisator Arwin Touw: “Iedereen heeft weer ontzettend veel zin om met elkaar een groots zomerfeest te kunnen vieren, en waar kun je dat nou beter dan op het strand? Met alleen maar topartiesten wordt dit van het begin tot het einde meezingen. Onze zomer kan nu al niet meer stuk!”.

Deel: