De Duitse DJ Tujamo loopt ver voor op de massa. Zijn samenwerkingen met onder meer Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Kid Ink, Taio Cruz, Salvatore Ganacci & Laidback Luke hebben hem een geluid gegeven dat honderden producenten over de hele wereld inspireerde. Tujamo heeft inmiddels meer dan 500 miljoen streams verzameld op Spotify en 5 miljoen luisteraars per maand, stond 14 keer op de bovenste plek van de Beatport lijsten, scoorde 33 Beatport Top10-hits, en behaalde de nummer één positie in de Beatstats’ Top Electro House Artists-lijst.

Tujamo maakte inmiddels mixen voor Justin Bieber, David Guetta, Taio Cruz, Tiesto, Major Lazer, Skrillex &  Diplo, Nicki Minaj, Robin Schulz, Lil Wayne, Hugel en heeft enkele van de meestgedraaide nummers in de danscemuziek gemaakt, zoals ‘Drop That Low (When I Dip)’, ‘Booty Bounce’, ‘Who’, ‘Nova’, ‘Riverside (Reloaded)’ en ‘Boneless’, dat hij samen met Steve Aoki en Chris Lake maakte. Die laatste hit werd goud in de VS en Australië, en platina in Canada).

Hij trad inmiddels op op Tomorrowland, Ushuaia Ibiza, Green Valley Brazil, Pasha Ibiza, Untold Festival,  Webster Hall New York, Lollapalooza, Cavo Paradiso Mykonos, Zouk Singapore, Bootshaus Keulen en in clubs over de hele wereld. Zijn eigen unieke kenmerkende geluid krijgt een steeds groter wordende fanbasis over de hele wereld. Met zijn nieuwe single ‘Click’ net uit is het tijd om te checken wat de muzikale footprint van Tujamo is. Maxazine stelde deze vraag aan Tujamo zelf, die er een lijst van maakte die een mooi overzicht is geworden van het werk van de Duitser. Niet zonder trots presenteert Maxazine: Tujamo Essentials, samengesteld door Tujamo zelf.

Deel: