Nu het afscheidsconcert van Rob de Nijs in de Ziggo Dome nadert, komt ook de releasedatum van ‘Het Beste van Rob de Nijs’ dichterbij. De zanger neemt op 10 april in Amsterdam afscheid van zijn trouwe publiek, dat hem in zijn 60-jarige carrière altijd trouw heeft bijgestaan. Datzelfde weekend verschijnt de 3CD, waarmee de trilogie van zijn oeuvre compleet is. Afgelopen oktober werd al de 2LP met dezelfde titel uitgebracht en in februari van dit jaar verscheen de 32-CD’s tellende boxset ‘Tegen Beter Weten In’.

Op deze unieke verzamelaar, die met in totaal 61 nummers al zijn studioalbums vertegenwoordigt, zijn Rob’s grote hits van de afgelopen 60 jaar terug te vinden, waaronder ‘Ritme Van De Regen’, ‘Malle Babbe’ (in de lang vergeten originele single versie), ‘Zondag’, ‘Banger Hart’ en ‘Alles Wat Ademt’.

Daarnaast is het aangevuld met nummers die in de loop der tijd zijn uitgegroeid tot publieksfavorieten én drie internationale bonustracks. Zo zijn de Duitse uitvoering van ‘Zuster Ursula’, de Engelse versie van Alles Wat Ademt en de Franstalige, onlangs ontdekte opname, van ‘Het Werd Zomer’ te horen.

Deel: