Niets of niemand anders telt nog mee, zodra je alleen bent met je wederhelft. De druk van de buitenwereld valt weg als je bij elkaar bent. Dat is de boodschap die Giorgio Sanches uitdraagt met zijn nieuwe single ‘Deze Kamer’, die op 25 februari uitkomt. De tweeëntwintigjarige zanger is muzikaal de afgelopen tijd wat opgeschoven richting de pop R&B, waarin hij bij dit nummer werd bijgestaan door producers Adriaan Persons en Paul Sinha.

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan meer materiaal, waarbij ook producer Donda Nisha (Daan Ligtvoet) betrokken is. De samenwerking kwam opmerkelijk eenvoudig tot stand. “Ik heb Donda Nisha gewoon een DM gestuurd via Instagram,” vertelt Sanches achteloos, onder het motto ‘Niet geschoten is altijd mis’. Dan gaat hij verder: “We hebben het hier wel over de man achter de hits van Snelle! Nee heb je, ja kun je krijgen.” Hij kreeg die ‘ja’, waarop al snel een schrijfsessie werd ingepland. Deze manier van werken leverde hem in het verleden al eens goed advies op van Ronnie Flex voor zijn single ‘African Queen’.

Hun gemeenschappelijke inspanning leverde een aantal nummers, waaronder het eerder verschenen ‘Activeer My Love’. Allemaal met een net wat andere inslag, waarbij steeds een herkenbare signatuur te horen is. Songs vanuit het hart, met een beat die je voelt met je onderbuik.

Deel: