Zwieberr heeft deze week zijn nieuwe single ‘Veel Gezeik’ uitgebracht. De hiphop track met gitaar hook gaat over dat het leven snel gaat en dat Zwieberr vaak op weg is. De term ‘Veel Gezeik’ moet niet letterlijk genomen worden: het staat voor heel hard gaan in positieve zin. Het is de tweede single die Zwieberr uit heeft gebracht nadat hij afgelopen jaar tekende bij Atlantic Records Benelux. In november bracht hij het nummer ‘Trapagas’ uit.

Over Zwieberr

Zwieberr is een 20-jarige straatrapper van Marokkaanse afkomst uit Den Bosch. Zijn talenten werden al opgepikt door FunX, waar hij in de finale stond van FunX Talent met een remix van French Montana’s song ‘Salam Alaykum’. Hierop kreeg hij veel positieve feedback, waaronder van juryleden Fresku en Winne. Zo noemde Winne hem dope, zelfverzekerd en kalm en liet Fresku weten dat Zwieberr “zijn performance had gekilled”. Na een aantal releases op eigen kracht, tekende hij afgelopen jaar bij Atlantic Records Benelux. 2022 wordt voor Zwieberr het jaar waarin hij Nederland definitief laat kennismaken met zijn sound.

Deel: