De in maart opgerichte band The Streamers maakt op Tweede Kerstdag een comeback. De band, bestaande uit 16 Nederlandse artiesten, geeft op 26 december een speciaal kerstconcert in de Winter Efteling. De Kerst Special is opnieuw gratis te volgen via een livestream. Kijkers wordt gevraagd een bijdrage te leveren in de fooienpot van de band, de opbrengst daarvan gaat naar UNICEF. Nadat The Streamers dit voorjaar massaal door Nederland werden omarmd wil de band dit keer iets terugdoen via het goede doel.

Begin dit jaar kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown periode. Na optredens vanuit Carré en vanaf Paleis Noordeinde werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. In totaal keken er ruim vijf miljoen mensen naar de concerten van The Streamers.

Door de huidige ontwikkelingen rond het virus voelde initiatiefnemer Guus Meeuwis de behoefte om opnieuw samen te komen: “De drie liveshows met The Streamers waren voor ons onvergetelijk. Het voelt goed om met de feestdagen weer bij elkaar te komen. Zo kunnen we Nederland weer een mooie avond bezorgen en samen ook iets terug doen voor het goede doel”. Manager Frank Lammers vult aan: “Wij hebben met de Winter Efteling een sprookjesachtig decor gevonden en de band heeft een gezellige mix van bekende hits, kerstliederen en feestmedleys in elkaar getoverd. Het wordt onze beste show, tot nu toe!”.

Naast Suzan & Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Rolf Sanchez, Danny Vera, Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Frank Lammers en Kraantje Pappie staan op 26 december ook gastartiesten Emma Heesters, Meau en Flemming op het podium in de Winter Efteling. Kijkers kunnen vanaf 20.30 uur rekenen op een ruim twee uur durende live show vol bekende hits.

Deel: