James Morrison trekt op pad en dat doet hij voor het allereerst met een ‘Greatest Hits’ tour. Op de setlist staan uiteraard al zijn onsterfelijke top 10-hits (‘You Give Me Something’, ‘Wonderful World’, ‘You Make It Real’, ‘Broken Strings’ en ‘I Won’t Let You Go’), maar ook een zorgvuldig geselecteerde greep uit andere fan favorieten. Met de tournee viert de Britse artiest 15 jaar indrukwekkende carrière.

James Morrison: “Het is veel te lang geleden dat ik mijn publiek heb gezien en ik ben dan ook enorm opgetogen dat ik deze speciale shows nu kan aankondigen. Ik heb het zo gemist om live te spelen. In de 15 jaar dat ik bezig ben, zijn vele van mijn nummers een nieuw leven gaan leiden: nieuwe emoties, nieuwe betekenissen en nieuwe manieren om ze live tot leven te brengen. Ik ben over de jaren heen zelf ook een betere zanger geworden en beleef de nummers op een heel andere manier. Ik hoop dat allemaal over te kunnen brengen met deze ‘Greatest Hits’ tournee. Ik kan alvast niet wachten om weer in één ruimte te kunnen zijn met al mijn fans en mijn beste werk live met hen te delen. Het wordt geweldig!”

Na een uitgebreide reeks concerten in zijn thuisland zet hij voet aan wal in het Europese vasteland. Op donderdag 5 mei houdt hij halt in Trix in Antwerpen.

Deel: