Bijna een jaar na het verschijnen van zijn debuutalbum ‘Small Town Boy’ is het voor Duncan Laurence tijd voor een volgende nieuwe ervaring. Hij brengt op vrijdag 26 november voor het eerst een heuse kerstsingle uit: ‘Wishes Come True’. Met het nummer verwoordt hij zijn gevoel bij de kerstperiode, die voor hem staan voor de warme band die je voelt met je naasten in die donkere dagen van het jaar.

“Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor Kerstmis gehad. De lichtjes, cadeautjes en het lekkere eten. Gaandeweg ben ik andere dingen rondom kerst gaan waarderen. Het gaat niet zo zeer meer om de materialistische zaken. Het gaat meer om de tijd die we doorbrengen met de mensen die ons het dierbaarst zijn. Ik kan me dan ook niks liever wensen dan omringd te zijn met de mensen van wie ik hou.” aldus Laurence, die het nummer schreef samen met de Amerikaanse songwriter Jordan Garfield en de Utrechtse zangeres Judy Blank.

Het uitbrengen van nieuwe muziek is een welkome afleiding, nu hij onlangs zijn Nederlandse clubtour heeft afgerond. Zo speelde hij donderdagavond in TivoliVredenburg zijn voorlopig laatste show, voor een enthousiaste grote zaal.

Deel: