Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Slash ft. Myles Kennedy.

Op zaterdag 25 augustus 2012 gaven gitaarlegende Slash, Myles Kennedy en hun band The Conspirators een weergaloze show in het Sydney Entertainment Centre. Met de zang van Myles Kennedy en The Conspirators gaf de iconische Guns ‘N’ Roses-gitarist Slash een knallende set met Guns ‘N’ Roses-klassiekers als ‘Sweet Child O’ Mine’ en ‘Paradise City’, Velvet Revolver’s ‘Sliver’ en ‘Fall To Pieces’ en Slash tracks als ‘Halo’ en ‘You’re A Lie’ van zijn tweede solo album ‘Apocalyptic Love’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Slash ft. Myles Kennedy live @ Sydney, Australia (2012).

Deel: