Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Duran Duran.

Duran Duran, de band die in de jaren ’80 een flink aantal hits scoorden waaronder ‘Hungry Like The Wolf’, ‘The Wild Boys’, ‘A View to a Kill’ (titeltrack van de gelijknamige James Bond film), ‘Notorious’, ‘Save a Prayer’, ‘Ordinary World’ en natuurlijk ‘The Reflex’, gaven op 20 september een wervelend optreden in de Japanse Nippon Budokan. Tijdens dit optreden kwamen een groot aantal hits voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Duran Duran live @ Nippon Budokan, Japan (2017).

Deel: