Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Disturbed.

Zanger David Draiman, bassist John Moyer, gitarist Dan Donegan en drummer Mike Wengren vormden eind vorige eeuw Disturbed. Hun debuutalbum ‘The Sickness’ ging in de Verenigde Staten viermaal platina en zorgde voor internationaal succes. Ze scoorden hits met ‘Down With the Sickness’, ‘Inside The Fire’ en ‘Indestructible’. Ook hun cover van ‘Sound of Silence’ bereikte internationaal groot succes en leverde de band opnieuw een Grammy nominatie op in de categorie Best Rock Performance. In 2018 kreeg de band de titel Best Rock Artist tijdens de iHeartRadioMusic Awards.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Disturbed live @ Rock Am Ring, Germany (2016).

Deel: