De Nederlands-IJslandse zangeres Áslaug tourt dit najaar langs diverse zalen van Nederland met haar nieuwe EP ‘Thirst’ die ze afgelopen vrijdag uitbracht. Ze zal spelen op 8, 9 en 10 december en op 18 december. Tegelijk met de EP bracht Áslaug een videoclip voor de single ‘Loving Fight’ uit.

‘Thirst’ is de opvolger van Áslaugs eerste titelloze EP. Daarop stond de hit ‘Take From Me’, waarmee ze op Noorderslag speelde. De shows van deze tour worden voor Áslaug weer de eerste keer dat ze op het podium staat sinds haar optredens op Noorderslag 2020 en sinds ze in datzelfde jaar als support van Klangstof mee ging op tour. De showvrije corona periode gebruikte Áslaug om nieuwe tracks te schrijven en op te nemen en deze wil ze graag met het publiek delen tijdens deze tour.

8 december 2021 Amsterdam Paradiso
9 december 2021 Rotterdam Rotown
10 december 2021 Arnhem Luxor Live
18 december 2021 Groningen Simplon

Deel: