Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Kansas.

Hoewel Kansas bij het grote publiek vooral bekend is om de megahit ‘Dust In The Wind’, heeft de band met meer dan veertig jaar ervaring en veertien studioalbums veel meer te bieden. De progressieve rock van Kansas weet vooral in de jaren zeventig en tachtig te bekoren, getuige creatieve albums als ‘Leftoverture’ (1976) en ‘Point Of Know Return’ (1977). De band is in die tijd mateloos populair en nestelt zich samen met artiesten als Styx en Journey aan de top van de progressieve rockscene van de Verenigde Staten.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Kansas live @ Atlanta, Georgia, USA (2002).

Deel: