Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Sum 41.

Op 27 augustus 2016 gaf de Canadese punkrockband Sum 41 een optreden tijdens het Green Cabaret Festival. Sum 41 bestaat uit vijf leden, met naast Deryck Whibley, gitarist Dave Brownsound, gitarist Tom Thacker, bassist Cone McCaslin en drummer Frank Zummo. Na meer dan 15 miljoen wereldwijd verkochte platen, een Grammy Award-nominatie, 2 Juno Awards (7 nominaties), een Kerrang! Award in 2002, en meerdere Alternative Press Music Awards, blijft Sum 41 gewoon de rockband die ze altijd is geweest – compromisloos, vol humor en eerlijk.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Sum 41 live @ The Green Cabaret Festival (2016).

Deel: