Na de eerdere aankondiging met Nick Cave & The Bad Seeds en Black Pumas maakt het Slowaakse festival Pohoda nog een reeks artiesten bekend voor de 2022-editie. Onder meer The Libertines, Richie Hawtin, Metronomy, Wolf Alice en slowthai zijn (her)bevestigd na de verplaatste editie eerder dit jaar. Zij staan tussen 7 en 9 juli 2022 op het festival.

En het rijtje gaat nog even door. Met namen als The Comet is Coming, Paula Temple, shame, Marina Satti, Yves Tumor, Squid, Injury Reserve, Emel Mathlouthi, Hatari, Pengshui, Shht, Space Lady, Malox, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs en het Nederlandse Bazzookas laat Pohoda weer eens zien van alle markten thuis te zijn. Rita Payés is nieuw op het festival. De 21-jarige Catalaanse jazz zangeres en trombonist bracht al op 16-jarige leeftijd haar debuutalbum uit, met daarop onder andere Scott Hamilton, Dick Oats en Scott Robinson.

Pohoda bevestigt met dit nieuws meer dan de helft van de eerder aangekondigde namen voor de editie van volgende zomer. En met dit moment in het jaar als het startpunt voor het nieuwe boekingsseizoen voor festivals, verwacht men snel nieuwe bevestigingen voor Pohoda 2022. Pohoda vindt plaats van 7 tot 9 juli 2022 op de voormalige luchthaven van Trenčín in Slowakije.

Deel: