Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van DIO.

Al meer dan twintig jaar hebben de muziek en magie van DIO het landschap van heavy metal gevormd. Op 13 december 2002 trad DIO op in de Roseland Ballroom in New York City. Het was een memorabel concert, een mijlpaal in de geschiedenis van heavy metal. Tracks als ‘Don’t Talk to Strangers’, ‘Lord of the Last Day’, ‘Fever Dreams’ en ‘Holy Diver’ kwamen in deze ruim 1,5 uur durende show voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: DIO live @ Roseland Ballroom, New York City (2002).

Deel: