Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Pink Floyd.

Op 15 juli 1989 gaf de legendarische band Pink Floyd een concert in het Italiaanse Venetië. De shows van Pink Floyd waren altijd geweldig, dit door het sublieme geluid, de entourage en natuurlijk de klassieke tracks van de band waaronder ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Learning To Fly’, ‘The Dogs Of War’, ‘On The Turning Away’, ‘Time’, ‘The Great Gig In The Sky’, ‘Wish You Were Here’, ‘Money’, ‘Another Brick In The Wall, part two’, ‘Comfortably Numb’ en ‘Run Like Hell’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Pink Floyd live @ Venice, Italy (1989).

Deel: