Afgelopen juni verscheen het nieuwe album van de Amerikaanse zanger Ethan Gold, ‘Earth City 1: The Longing’, het eerste deel van een trilogie. Vorige week publiceerde Maxazine daarom een exclusief interview met de eigenzinnige muzikant. Vandaag verloten we enkele exemplaren van zijn nieuwste album.

Zijn laatste single ‘Storm is coming’ is nu uit en heeft een gevoelig onderwerp, waar Gold zich flink zorgen om maakt. Om een van de albums, die Maxazine in samenwerking met Ethan’s label PIAS mag weggeven. Om te winnen, like je Maxazine op Facebook en geef je in de reacties onder de Facebookpost aan waar Ethan Gold zich zo’n zorgen om maakt.* (Tip: Als je het niet uit het nummer zelf kan halen, het antwoord geeft hij zelf in het interview met Gold).

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: