Will Knox heeft zijn nieuwe single ‘Tattoo’ uitgebracht. Het nummer is te beluisteren op Spotify en de andere streamingdiensten. De zanger kondigt ook aan op 5 november het album ‘Shedding + Blooming’ te releasen op streamingdiensten en vinyl.

Will Knox zijn muziek is beïnvloed door klassieke ‘storytellers’ als Leonard Cohen en Paul Simon, de muzikale sferen van Nick Drake en Elliot Smith en meer recentelijk door het werk van a.o. Blake Mills & Maddison Cunningham. Will Knox over zijn single, “Tattoo dives in to a few different times where people & experiences have left a permanent mark on me. The past leaves it’s mark on us internally and shapes the people we become. The chorus ends “I’m running out of space on my skin”, as there’s only so many of these experiences we can take before it all becomes too much”.

Will Knox is een singer-songwriter woonachtig in Haarlem. In De in Engeland geboren artiest behaalde met zijn single ‘Stolen Car’ in 2019 meer dan 6.000.000 streams op Spotify. Will Knox is naast zanger ook een bekroonde songwriter die drie Buma Awards verdiende met credits op tracks van in totaal meer dan 1 miljard streams, waaronder Duncan Laurence’s hit ‘Arcade’ uit 2019. Will Knox trad ondermeer op in Paradiso en het Concert at SEA festival. Op zaterdag 4 december 2021 treedt hij op in De Oosterpoort in Groningen.

Deel: