Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Toto.

Het concert van Toto dat wij jullie vandaag aanbieden werd in 1999 live uitgezonden op de Japanse televisie. Tegelijkertijd werd er een amateuropname van de uitzending gemaakt op good old VHS. Er zijn geen andere opnames van betere kwaliteit van deze show. De kwaliteit van het beeld is niet om over naar huis te schrijven maar het geluid is fenomenaal. Hits als ‘Rosanna’, ’99’, ‘I’ll Be Over You’ en ‘Africa’ kwamen in de ruim 2 uur durende show voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Toto Live @ Yokohama, Japan (1999).

Deel: