Vandaag brengen Edsilia Rombley en Numidia samen hun nieuwe Nederlandstalige single ‘Soulmate’ uit. Na hun samenwerking bij ‘Ali B Op Volle Toeren’ was er meteen een klik en de wens om samen een single op te nemen. “Numidia is zo’n groot talent met zo’n geweldige uitstraling, kan fantastisch zingen en dansen en werkt keihard en is daarom zo succesvol in wat ze doet.”, aldus Edsilia Rombley.

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid: Soul, pop, jazz, r&b en ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Met haar laatste theatertour The Piano Ballads & More stond Edsilia in vele theaters door heel Nederland. In 2021 presenteerde zij samen met Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Jan Smit het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Good summer vibes typeren het catchy nummer ‘Soulmate’. De track gaat over het hebben van een natuurlijke klik met iemand. Dat gevoel dat het lijkt alsof je iemand bij een eerste ontmoeting al veel langer kent. Een ongedwongen vriendschap waarbij je altijd ‘positive vibes’ hebt, ondanks dat je elkaar niet dagelijks ziet.

Veel soulmates, families en vrienden zullen zich in de tekst van de aanstekelijke 80-90’s inspired track kunnen vinden. Het nummer werd door Edsilia & Numidia geschreven in samenwerking met producers Diztortion & Tjeerd P. Oosterhuis.

Numidia (21 jaar) werd bekend door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze de finale behaalde. Daarnaast is ze Nederlands en Europees kampioen freestyle-danser geweest.

Numidia scoorde hits en gouden platen in samenwerking met onder anderen Ali B, Ronnie Flex, Famke Louise, Bizzey en Boef. Haar muziek werd al 100 miljoen keer gestreamd.

Numidia: “Echt te gek om samen met Edsilia deze track te maken. Ondanks dat we van een andere generatie zijn, lijken we zo veel op elkaar! Het is een eer dit met haar te mogen doen. Ben erg trots op hoe we allebei onze stijlen en vibes in deze track en clip hebben kunnen samenvoegen!”

Deel: