Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Eurythmics.

De Eurythmics verkochten wereldwijd miljoenen albums, beginnende met hun debuutalbum uit 1981 getiteld ‘In the Garden’. De band, bestaande uit het Britse synthpopduo Annie Lennox en David A. Stewart behaalde sindsdien een flink aantal hits waaronder ‘Sweet Dreams’ (Are Made of This), ‘Love Is a Stranger’, ‘Who’s That Girl?’, ‘Right by Your Side’, ‘Here Comes the Rain Again’, ‘Sexcrime’, ‘Would I Lie to You?’ en ‘There Must Be an Angel’ (Playing with My Heart). Met ‘There Must Be an Angel’ (Playing with My Heart) behaalden ze hun hoogst genoteerde single in de Nederlandse Top 40, de single behaalde de 4e plaats.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Eurythmics live @ Sydney, Australia (1987).

Deel: