‘Opperhoofden Der Onnozelheid’ is de afsluitende track van het debuutalbum ‘Heen Zonder Weer’ van Brent Beukelaer dat zal uitkomen op 27 augustus 2021. Met zijn bijna 6 minuten is het een echte albumtrack die je laat wegdromen in het leven van twee mensen die weigeren om nuchtere volwassenen te worden in een saaie en kleurloze wereld.

Deze Nederlandstalige indie-muziek doet denken aan artiesten als Nick Drake, Spinvis, Sufjan Stevens en Cat Stevens. De contrabas werd ingespeeld door de geweldige jazz revelatie Nathan Wouters. Ook de vaste leden zijn er weer bij: Sander Cliquet (The Radar Station) speelde de percussieve synths, de piano en maakte het strijkersarrangement, David Broeders (Yuko, Pauwel) zorgde voor de subtiele maar stuwende drums. Brent speelde zelf gitaar, omnichord, synths en deed de productie en mixing. De mastering gebeurde door Filip Tanghe (Balthazar, Tamino, J. Bernardt, Warhaus)

Brent Beukelaer kennen we ook als Brent Buckler, zanger en songwriter van The Radar Station. Deze winnaars van Stu Bru’s Nieuwe Lichting (editie2020) scoorden erg goed bij publiek, radio en pers met hun debuut album ‘Life inside a Tornado’, bijhorende singles en fantastische liveshows.

Deel: