Denkt remme terug aan de mooie momenten uit zijn jeugd, dan komen de vele stadionbezoekjes met zijn vader al snel bovendrijven. Samen naar het voetbal gaan op zondagmiddag, zorgeloos genieten en enthousiast zijn favoriete spelers aanmoedigen. Dat euforische gevoel is verwerkt in zijn nieuwe single ‘the moment’, die vandaag is uitgekomen, op de dag dat het EK van start gaat.

“Als kind vond ik het fantastisch om naar het voetballen te gaan. Ik vond de atmosfeer in het stadion prachtig, en het de energie, de geluiden en het gevoel van al die mensen samen voelde intens. Ik schreef ‘the moment’ als een piano ballad, maar het refrein voelde voor mij altijd als een ‘anthem’ dat me herinnerde aan de zondagmiddagen in het stadion met mijn vader.

‘the moment’ is een bericht naar mezelf om me eraan te herinneren om in het moment te leven en jezelf soms gewoon even lekker te gaan zonder na te denken,” vertelt de Eindhovenaar, die deze maand, tijdens het EK, hopelijk nog een hoop mooie momenten tegemoet gaat.

Deel: