Noel Gallagher’s High Flying Birds onthullen vandaag ‘Flying On The Ground’, de tweede nieuwe track van het vrijdag 11 juni uit te komen album ‘Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)’. Dit Best Of Album viert het 10-jarig jubileum van Noel Gallagher’s High Flying Birds. Het nummer is geproduceerd door Noel Gallagher en Paul ‘Strangeboy’ Stacey.

Noel Gallagher: “Flying On The Ground is literally the best thing I’ve released since the last thing I released. If Burt Bacharach wrote for Motown this is what it would sound like … only not as good … obviously.”

‘Back the Way We Came: Vol 1 (2011-2021)’ is een 18-track Best Of album. Compleet samengesteld door Noel, de tracklisting van ‘Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)’ bevat liedjes van drie High Flying Birds albums (‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’, ‘Chasing Yesterday’ en ‘Who Built The Moon?’) en de drie geprezen EP’s (‘Black Star Dancing’, ‘This Is The Place’ en ‘Blue Moon Rising’). Op ‘Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)’ staan twee nieuwe liedjes, ‘We’re On Our Way Now’ en ‘Flying On The Ground’.

Deel: