Secret Project komt naar Amsterdam Dance Event 2021 voor de eerste Europese editie ooit. Na het succes van de uitverkochte editie in Miami op 30 april en 1 mei, steekt Secret Project voor het eerst de Atlantische oceaan over. Tijdens Amsterdam Dance Event is op 16 oktober de unieke industriële omgeving van het Hembrugterrein in Amsterdam/Zaandam het decor voor het grootste underground evenement tijdens ADE . De samengestelde line-up bestaat uit niemand minder dan ARTBAT, Ben Böhmer LIVE, Ben Klock & Marcel Dettman, Camelphat, Damian Lazarus, Denis Sulta, Honey Dijon, Jeff Mills, Loco Dice & Marco Carola, Sama Abdulhadi, Sita Abellán, en meer.

Secret Project is afkomstig uit Los Angeles en staat bekend om het combineren van internationaal bekende artiesten met lokale kunstenaars. Het evenement brengt kunst, cultuur, indrukwekkende audiovisuele effecten en underground muziek samen om zo een unieke omgeving te creëren voor haar bezoekers. Van meeslepende, stralende omgevingen tot aan grootschalige muurschilderingen en live graffiti, Secret Project is een urban kunst en cultuur oase in de buitenlucht.

Het festival vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur en is één van de weinige ADE-shows die overdag plaatsvindt en geeft bezoekers de mogelijkheid om elf uur lang te genieten van de beste underground acts. Amsterdam’s Hembrugterrein heet de festivalbezoekers welkom op een plek waar artiesten zowel binnen als buiten op vier verschillende podia optreden. Hiermee is Secret Project ADE’s grootste dag-event voor undergroundmuziek. De unieke industriële omgeving van het Hembrugterrein maakt het de perfecte locatie voor Secret Project’s allereerste Europese editie en voegt hiermee ook een gloednieuwe locatie toe aan het Amsterdam Dance Event.

“Ik kijk er elk jaar naar uit om ADE bij te wonen en vind het geweldig om de evenementen rondom de stad tijdens die week mee te maken”, zegt Pasquale Rotella, oprichter van Secret Project. “Ik ben daarom ontzettend dankbaar dat ik Secret Project naar Amsterdam kan brengen omdat de stad al het centrum van dance muziek is. We hebben succesvolle edities georganiseerd in Miami en Los Angeles en ik kan daarom niet wachten om onze editie in Europa te organiseren.”

Secret Project, ADE 2021, de volledige line-up:

Âme & Trikk
andhim
Anfisa Letyago
ARTBAT
Avalon Emerson
Ben Böhmer LIVE
Ben Klock & Marcel Dettmann
Camelphat
Chris Liebing
Damian Lazarus
Deeparture
Denis Sulta
HAAI
Hammer
Honey Dijon
Jeff Mills
Lieke Trienekens
Loco Dice & Marco Carola
Mees Salomé
Mind Against
Sama Abdulhadi
Sita Abellán
Sven Väth
VNTM LIVE

Deel: