“Hulla is back!” Met deze paar woorden maakte Hullabaloo Festival vandaag bekend terug te keren naar het Stadspark Groningen. Na het gedwongen uitstel door de wereldwijde pandemie in 2020, keert het popfestival op zaterdag 28 augustus terug.

De eerste editie van Hullabaloo Festival in 2019 werd goed ontvangen door het publiek. Grote namen als Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies stonden tijdens de eerste editie op het Hullabaloo-podium. De organisatie was al begonnen met de voorbereidingen van de tweede editie toen de coronacrisis uitbrak. “Achter de schermen zijn wij nooit gestopt met de voorbereidingen van de tweede editie. We hebben altijd hoop gehouden dat het moment van samen dansen en een biertje drinken op een festival weer terug zou keren. Tijdens de persconferentie van 28 mei, waar bekend werd dat evenementen mogen plaatsvinden, werd dit startsein gegeven. We mogen weer en we kunnen niet wachten de bezoekers een fantastische festivalervaring te geven!”, aldus Mitchel Bovenlander van organisator 4PM Entertainment.

Ambitie

De organisatoren van het festival in Groningen zijn ambitieus: binnen vijf jaar hopen ze uit te groeien tot een volwaardig weekendfestival van drie tot vier dagen waarbij ieder jaar een stap gezet kan worden in de grootte van de artiesten op de programmering. De combinatie van een prachtige locatie, nationale- en internationale artiesten, samenwerkingen met enthousiaste lokale ondernemers en toegankelijkheid voor alle leeftijden maken dit festival uniek.

De muzikale programmering wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Deel: