Op de dag dat meer versoepelingen worden doorgevoerd, zal LUWTEN weer live te zien zijn. Op 5 juni speelt LUWTEN een show in Gebouw T in Bergen op Zoom. De volgende dag speelt de band zowel in de middag als in de avond voor een uitverkochte Luxor Live in Arnhem. De eerder aangekondigde show in Amersfoort van 4 juni is verplaatst naar 27 juni 2021.

De band speelt ook op 25 juni in Den Haag tijdens het Summer Hotline festival en op 23 juli in de thuisstad van frontvrouw Tessa Douwstra: Nijmegen. In het openluchttheater De Goffert speelt LUWTEN die dag op het Valkhoffestival. Op 30 april 2021 is het nieuwe album van LUWTEN, getiteld ‘Draft’, uitgekomen. Niet lang daarna werd de Europese tour van LUWTEN aangekondigd.

Tourlijst LUWTEN:
5 juni – Bergen op Zoom – Gebouw T
6 juni – Arnhem – Luxor Live
25 juni – Den Haag – Summer Hotline @ Paard van Troje (NL)
27 juni – Amersfoort – Fluor
23 juli – Nijmegen – Valkhoffestival
31 juli – Scheemda – Grasnapolsky

De kaartverkoop van deze shows is gestart.

Deel: