Na de aankondiging van twee weken geleden heeft De Amsterdamse Zomer bekend gemaakt nog een groot aantal nieuwe concerten toe te voegen aan het programma deze zomer. Onder anderen Chef’Special, Davina Michelle, Paul de Leeuw, Suzan & Freek en Gerard Joling zullen optreden tijdens deze speciale reeks van de corona-proof voorstellingen in het Olympisch Stadion.

In de maanden juni, juli, augustus en september zullen de grootste artiesten van Nederlandse bodem intieme concerten geven geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. “De shows die we twee weken geleden hebben aangekondigd waren binnen no time uitverkocht, echt te gek, dus we zijn trots dat we nog een groot aantal nieuwe voorstellingen aan ons programma kunnen toevoegen. Het gaat echt weer waanzinnig worden deze zomer met artiesten als André Hazes, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Snelle. Afgelopen jaar is duidelijk geworden dat we er, ondanks de geldende maatregelen, een bijzondere middag of avond uit van kunnen maken voor onze bezoekers en daar kunnen ze dit jaar ook weer op rekenen!”, aldus de organisatie.

Naast de reguliere programmering wordt ook het kidsprogramma uitgebreid met voorstellingen van onder meer Kikker en Dirk Scheele. Ook worden er extra shows toegevoegd van Juf Roos en Woezel & Pip.

Uiteraard is het doorgaan van De Amsterdamse Zomer afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Voor het programma, het food menu, meer informatie en tickets, zie de website van De Amsterdamse Zomer. De kaartverkoop start donderdag 29 april om 20.00 uur.

Nieuw toegevoegde namen:
Chef’Special – Davina Michelle – Dirk Scheele – Gerard Joling – Kikker – Lil Kleine & The Entourage – Paul de Leeuw – René Froger – Suzan & Freek – Trijntje Oosterhuis – Xander de Buisonjé – Yves Berendse.

Extra shows van:
André Hazes – Joël Borelli – Juf Roos – Maan – Monique Smit – Kleuterpop – Rolf Sanchez – Tino Martin – Woezel & Pip.

Volledige line up in alfabetische volgorde:
André Hazes – Chef’Special – Davina Michelle – Ellen ten Damme – Gerard Joling – Glennis Grace – Guido Weijers – Hans & Candy Dulfer – Jeroen van der Boom – Joël Borelli – Lil Kleine & The Entourage – Maan – Nick & Simon – OG3NE – Paul de Leeuw – René Froger – Rolf Sanchez – Snelle & De Lieve Jongens Band – Suzan & Freek – Tino Martin – Trijntje Oosterhuis – Willeke Alberti – Wolter Kroes – Xander de Buisonjé – Yves Berendse.

Kidsshows:
Juf Roos – Dirk Scheele – Kikker – Monique Smit (Kleuterpop) – Woezel & Pip.

Deel: