De afgelopen maanden bracht de Nederlandse zangeres Kimberly Fransens hits zoals ‘Wat Ik Verdien’ en ‘Bliksem’ uit, waarin zij haar sterke persoonlijkheid liet horen. Met haar nieuwste single ‘Was Het Maar Gister’ laat de blonde powerhouse een gevoelige kant van zichzelf zien.

De 28-jarige zangeres en artiest Kimberly Fransens combineert killer vocals met haar sterke persoonlijkheid die terug te horen is in haar muziek. De zangeres van Hollandse bodem bestormde al eerder de internationale hitlijsten met hits zoals ‘Love You Better’ ft. Julian Jordan en ‘Forget to remember’ ft. Yellow Claw. Ook bracht releases uit op labels zoals Powerhouse, 8ball Music, Armada, Cloud9, STMPD RCRDS en Roc Nation. Met de releases van haar singles ‘Wat Ik Verdien’ en ‘Bliksem’, het viraal gaan van haar ‘My Heart Will Go On’ auditie bij The Voice Of Holland, het uitbrengen van het themalied van de Nederlandse film Whitestar én een album in het vooruitzicht, bewijst Fransens zich als één van de meest veelbelovende Nederlandse zangeressen.

In het meeslepende nummer kijkt ze met weemoed terug op een tijd waarin ze zorgeloos door het leven kon dansen en geen rekening hoefde te houden met de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met volwassen worden. Iets wat herkenbaar is voor velen. Het nummer gaat over het behalen van een leeftijd waarop alles steeds serieuzer wordt en je je eigen keuzes moet gaan maken. Als kind kon Kimberly niet wachten tot ze volwassen was en aan de slag kon met haar toekomstdroom: fulltime werken als zangeres en de hele dag met muziek bezig zijn. Zoals menig ander kan Fransens heel erg piekeren over van alles en met ‘Was Het Maar Gister’ wil ze zichzelf en anderen eraan herinneren je niet te druk te maken over de toekomst en echt te genieten van het moment.

“De single gaat eigenlijk over dat gevoel dat ik zelf bijvoorbeeld vroeger altijd had, ik wilde graag zo snel mogelijk volwassen zijn en nu ik eenmaal op dat punt bent aangekomen denk ik vaak ‘was ik nog maar even jong, was het maar gister!’”, vertelt Kimberly. “Dit jaar moest ik zoals vele anderen flink op de rem en heb ik veel tijd gehad om te reflecteren. Vaak hoor ik van mensen dat ik zelfverzekerd overkom, maar net zoals ieder ander ben ik ook vaak onzeker over mezelf, de keuzes die ik maak en hoe mensen over mij denken. In mijn nieuwe nummer laat ik me wat meer van mijn gevoelige kant zien zodat mensen mij op een andere manier leren kennen. Dat is best spannend, maar ik kan niet wachten om deze kant van mezelf met jullie te delen!”

Het afgelopen jaar is voor Fransens niet alleen een moment van zelfreflectie geweest, ook behaalde zij prachtige successen op gebied van muziek. Zo wist zij miljoenen views te behalen op haar covers van onder andere Lady Gaga’s ‘I’ll Never Love Again’ en ‘Never Enough’ uit de hitfilm ‘The Greatest Showman’. Daarnaast stond ze afgelopen zomer maar liefst 18 keer in het voorprogramma van artiesten zoals Snelle, OG3NE en Trijntje Oosterhuis tijdens De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion en trad ze op bij Een Rondje Hazes in het Olympisch Stadion.

Deel: