Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Parov Stelar.

Marcus Füreder, beter bekend als Parov Stelar gaf in 2018 een optreden tijdens het Sziget festival. Stellar begon halverwege de jaren ’90 – onder zijn eigen naam – zijn carrière als DJ in nightclubs. Vervolgens bracht hij een aantal maxi-singles uit onder de naam Plasma. In 2004 bracht hij de EP ‘Kiss Kiss’ uit, gevolg door de LP ‘Rough Cuts’. Zijn, tot op heden, laatste wapenfeit dateert uit 2020 getiteld ‘Voodoo Sonic Trilogy, Part 3’, het derde deel van een trilogie.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Parov Stelar live @ Sziget Festival (2018).

Deel: