Het gelegenheidsduo The Weeknd en Ariana Grande heeft hun muzikale talenten verenigd op het deze week verschenen nummer ‘Save Your Tears Remix’. Zoals de titel al doet vermoeden is het een remix van ‘Save Your Tears’ van The Weeknd, waarbij de zanglijnen zijn aangevuld met de stem van Grande.

De videoclip van ‘Save Your Tears Remix’ laat zien hoe een geanimeerde versie van The Weeknd in een desolate studio in de woestijn een levensechte Barbiepop van Ariana Grande samenstelt.

Het is niet de eerste release van dit gelegenheidsduo. Het tweetal bracht al eens eerder samen een nummer uit met ‘Love Me Harder’ uit 2014. Beiden trekken ze met hun nieuwe release de succesvolle lijn van vorig jaar aardig door. Zo trad The Weeknd in februari nog op tijdens de halftime show van de vijfenvijftigste Super Bowl. En met de singles van haar album ‘positions’ wist Grande weer flink wat hits af te leveren.

Voor de Canadese zanger komt de samenwerking met Grande na het succes van zijn album ‘After Hours’ uit 2020, waarop ook hitsingles als ‘Blinding Lights’, ‘In Your Eyes’ en het origineel van ‘Save Your Tears’ terug te vinden zijn.

Grande bracht op haar beurt op 1 april al een ander duet uit: ‘Met Him Last Night’. Hierop is ze te horen samen met Demi Lovato.

Deel: