Slowflowanimal’ Kevin heeft zijn alias te danken aan zijn laidback flows en ijzersterke lyrics. De rapper die al snel de aandacht wist te trekken met deze unieke stijl was als een van de eersten gesigned bij Rotterdam Airlines, één van de grootste hiphop labels van Nederland.

Vorig jaar lanceerde Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’ onder Noah´s Ark. De eerste single op het label, “Kilometers (Panna Knock Out Anthem)” ft. Lijpe, behaalde in een mum van tijd de gouden status. Ook wist hij voor de derde keer op een rij een nummer 1 binnen te slepen met zijn laatste album ´Animal Stories´, dat begin september uitkwam via zijn eigen label. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Deze maand bracht hij de banger ´Fisherman´ uit en hij heeft nog veel meer in petto voor dit jaar. Kom deze koning 28 april checken in de Melkweg Max.

Deel: