Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Depeche Mode.

In het laatste deel van hun Global Spirit Tour gaf Depeche Mode een optreden op 26 juni 2018 tijdens het in Hongarije gehouden VOLT Festival. Depeche Mode verkocht in ruim 35 jaar tijd meer dan 100 miljoen albums en speelde live voor meer dan 30 miljoen fans wereldwijd. De band scoorde meerdere wereldhits waaronder ‘People are People’, ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’.

De Britten worden beschouwd als één van de meest baanbrekende acts van de jaren tachtig. Het tot nu toe laatste album ‘Spirit’ en de ‘Global Spirit Tour’ bewezen dat de heren ook voorlopig nog niet op hun lauweren zullen rusten. Depeche Mode was in de jaren tachtig al een inspiratiebron voor vele artiesten uit veel verschillende genres en blijft dat tot de dag van vandaag.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Depeche Mode live @ VOLT Festival, Hungary (2018).

Deel: