Dit jaar zal Roadburn plaatsvinden in een ander format, maar met de kenmerken die het een onmisbaar event maken voor liefhebbers van heavy music over de gehele wereld. De online versie van het festival genaamd ‘Roadburn Redux’ is gevuld met wereld premières, unieke optredens en exclusieve content die live vanuit 013 Poppodium (Tilburg) zal worden uitgezonden. Het festival vindt plaats van 16 t/m 18 april 2021 en is volledig bij te wonen via Roadburnredux.com

Afgelopen week voegde het festival 12 nieuwe acts toe aan de line-up. Acts die het begrip van heavy muziek een nieuwe betekenis geven en bands uit verschillende hoeken van de underground in de spotlight zet.

Artistiek directeur Walter Hoeijmakers:
“Ik ben erg blij dat we dit jaar onze nieuwe aanpak met commissie opdrachten door kunnen zetten. Nu ik heb gehoord wat de verschillende acts voor ons in petto hebben kan ik met zekerheid zeggen dat er veel redenen zijn om in april in te loggen op Roadburnredux.com. We mogen dit jaar dan wel van elkaar verwijderd zijn, maar met onmisbare performances en exclusieve premières van de acts op onze line up zorgen we ervoor dat de spirit van Roadburn intact blijft!”

Roadburn Redux brengt van 16 t/m 18 april de wereldwijde community bij elkaar op een uniek platform waar men van minuut tot minuut geniet van exclusieve liveshows, videoclip premières, gecureerde playlists, artikelen, foto’s, interviews en vooral… van elkaar. Waar ook ter wereld.

Nieuwe toevoegingen:
Composities in opdracht (live vanuit 013)
Mizmor – presents Wit’s End

Primitive Man
Many Blessings

Paradox Presents – Autarkh III

Virtuele performances (online)
Gallops

Inter Arma Covered in the Compound: Live at Chesterfield East

Maggot Heart

Offermose

Wayfarer

Album Premières (online)
Regarde Les Hommes Tomber – performing Ascension

The Devil’s Trade – performing The Call of The Iron Peak

Svart Sessions (online)
Denk aan ‘The Old Grey Whistle Test’ met invloeden van acid, of een Jools Holland met psychedelische invloeden en je zit in de juiste richting. De Svart Sessions bieden je nieuwe signings en gevestigde artiesten rechtstreeks in je huiskamer.

Dust Mountain
Haunted Plasma

Hexvessel – performing Dawnbearer

Kairon; Irse! – performing Polysomn

Polymoon – performing Catterpillars of Creation

Iterum Nata

Tickets & Info
Roadburn Redux is gratis bij te wonen en is bereikbaar vanuit de gehele wereld. Ga naar Roadburnredux.com om een RSVP in te stellen.

Deel: