Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Eric Clapton.

Op 18 april 1998 gaf Eric Clapton een optreden in de legendarische evenementenhal Madison Square Garden. Diverse grootheden uit de muziekwereld traden daar op waaronder Armin van Buuren, Queen, Kiss, The Police, Led Zeppelin, Christina Aguilera, Lady Gaga, Eric Clapton, Pearl Jam en Elvis Presley. ‘Slowhand’ bracht tijdens dit concert een aantal van zijn grootste hits; ‘Tears in Heaven’, ‘Layla’, ‘Change the World’, ‘I Shot the Sheriff’, ‘Tearing Us Apart’, ‘Cocaine’ en ‘Sunshine of Your Love’ kwamen voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Eric Clapton live @ Madison Square Garden, New York (1998).

Deel: